MODEL WERKDRUK

WERKDRUK

Met simulaties kun je die zaken waarvan je weet dat ze met elkaar een wisselwerking hebben ook in hun samenspel laten zien. Wat is bijvoorbeeld het effect van aandacht voor werkbelasting op die werkbelasting? Probeer maar!


Time

Tijd in weken

Gebruiksaanwijzing


Hier boven de grafiek zie je een knop simuleer en een slider of schuif naast het woord aandacht. Met de eerste kun je een simulatie starten of een nieuwe klaar zetten. Met de schuif kun je een waarde geven voor het begrip aandacht (voor de werkbelasting). Stap 1: zet de schuif aandacht op een gewenste waarde en Stap 2: vervolgens druk je op de knop simuleer. Daarna krijg je een grafiek te zien met het verloop van de werkbelasting en is de tekst van de knop veranderd in nieuwe simulatie. Als je een nieuwe simulatie wilt starten dan eerst Stap 3: de laatste knop indrukken en vervolgens naar stap 1 en 2.

Loading...
Loading...

Helaas..

We zien dat je momenteel een klein scherm gebruikt. Ten behoeve van het gebruikersgemak wordt geadviseerd om simulatie op een tablet of computer te bekijken. Dat werkt fijner dan op mobiel.

TERUG NAAR DE HOMEPAGE